ya benim dediğim şununla alakalıydı

hikaye (7) kaybeden (6) yalnızlık (3) şarkı (3) Infector of Souls (2) Terror's End (2) dans (2) dükkan (2) esnaf (2) kadın (2) konser (2) madde bağımlılığı (2) mahalle maçı (2) mesela (2) mesene (2) odun (2) oyun (2) performans (2) sokak (2) video (2) yalnızlar (2) yollar (2) 1954 (1) Akara (1) CAIRN (1) Diablo (1) Federal Almanya (1) Grand Vizier of Chaos (1) Hellforge Hammer (1) Lord De Seis (1) Mephisto (1) Soulstone (1) ah muhsin ünlü (1) akustik (1) akşamlar (1) alexi murdoch (1) anahtar (1) askerlik (1) aydınlık (1) aylin (1) ayna (1) balkon (1) bayram (1) bek (1) ben (1) cenk (1) chungking express (1) coldplay (1) davul (1) denizkızları (1) despot köşeler (1) discman (1) doktor (1) durak (1) e (1) earl's court (1) emin olmak (1) erkek (1) eski şehir (1) farinelli (1) faye wong (1) fikr-i sabit (1) futbol (1) gece geçtiğimiz şehir (1) gitar (1) göklere (1) havlar (1) hayat (1) hayatta nasıl başarılı olunur (1) hayır (1) hırs (1) ikircikli ovaller (1) ilker kılıçer (1) ilyas başsoy (1) insan (1) isim-şehir (1) istanbul (1) iyilik güzellik (1) işler (1) k. (1) kaybeden tribi (1) kaybedenler kulübü (1) kelimeler (1) kendini kaybetmek (1) kesmeşeker (1) kişiliğin gücü (1) kulaklıklar (1) kupa (1) köpekler (1) kış (1) kış çocukları (1) let down (1) liderliğin sırları (1) lizarazu (1) marka (1) mağlup (1) müzik (1) nihilizm (1) orange sky (1) pantomim (1) pink floyd (1) pulse (1) renk (1) rio (1) rüyalar (1) sahil (1) shiver (1) sinek (1) sokak çocuğu (1) sol bek (1) su (1) söyleşi (1) söz (1) sığamıyorum (1) talcid (1) telefon (1) uçarım (1) vicdani ret (1) vinyl (1) yalnızlık notları (1) yellow (1) yerlere (1) yıldızlar (1) zaman (1) çin (1) İsviçre (1) ışık (1) şehirlerden bir şehir (1) 王菲-光之翼 (1)

İzleyiciler

Blogger tarafından desteklenmektedir.

şu kadar bu kadar

5 Eylül 2010 Pazar



İşler yoğun. Kafanın içi de öyle. Yollar uzun.

Ama tutturursun bir yol. Gitmeye çalışırsın. Etraf karanlık. Her tarafta değişik müzik sesleri. Birçoğu tutmaya çalıştı kolumdan. Çektiler gitmek istedikleri yöne. Ama o yollar onlara kolaydı. O yollar, onların yoluydu. Bana uzak. Bana zaten yollar uzun hep.

Gidenler ve gelenleri görüyorum. Rüya görüyorum. Rüyamda seni de görüyorum. Yollarda görüyorum. Acılardan geçenleri görüyorum. Her tarafta bildik müzik sesleri. Bana zaten uykusuzdur yollar hep.

Bir yanım şerbetinden içmek ister, diğer yanım zehrine aşina. Bu yollar biter mi? Ben neresindeyim bu yolun? Bittiği yerde mi? Buralardan bir yerlerden mi başlıyor ki hayat?

Bazen yoluna koymaya çalışırken, çekerler seni, ya da sen kapılırsın rüzgara, yoldan çıkar olursun, gerisin geriye dönmektir bu, o kadar yolu gözün almaz, çünkü daha önce yoldan çıkmışsındır, biliyorsundur yani o yolları iyi, o yollardan dönülmez geri.

Bazen ne kadar yol gidersen git, varamazsın.  

Tüm sevdiklerin, dostların kıyıdadırlar. Sen yüzmeyi öğrenememiş bir adam. Anakaradasın. Karşı adadadır onlar. Seçebiliyorsun baktığında. El sallamak istersin. Ama şimdi sırası değil. Sen yüzmeyi öğrenememiş bir adamsın. O kadar yol bilsen ne farkeder? 

Uykusuzken.

Bazen yollar da biter. 

Yorgunsun.

Uyursun.

Şimdi sırası değil.


s.c.

0 yorum:

Yorum Gönder

Cihan Mutlu

Cihan Mutlu
İstanbul'da yaşıyor. Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi okudu.

Sercan Candemir

Sercan Candemir
Antalya'da yaşıyor. Elektrik-Elektronik Mühendisliği okudu. Kaybeden Tribi kurucu-solisti&şarkısözü yazarı

İlyas Cingöz

İlyas Cingöz
Eskişehir'de yaşıyor. Anadolu Üniversitesi Sinema-Televizyon okuyor.

beni beğeniyor musun?

Kaybeden Tribi fan page