ya benim dediğim şununla alakalıydı

hikaye (7) kaybeden (6) yalnızlık (3) şarkı (3) Infector of Souls (2) Terror's End (2) dans (2) dükkan (2) esnaf (2) kadın (2) konser (2) madde bağımlılığı (2) mahalle maçı (2) mesela (2) mesene (2) odun (2) oyun (2) performans (2) sokak (2) video (2) yalnızlar (2) yollar (2) 1954 (1) Akara (1) CAIRN (1) Diablo (1) Federal Almanya (1) Grand Vizier of Chaos (1) Hellforge Hammer (1) Lord De Seis (1) Mephisto (1) Soulstone (1) ah muhsin ünlü (1) akustik (1) akşamlar (1) alexi murdoch (1) anahtar (1) askerlik (1) aydınlık (1) aylin (1) ayna (1) balkon (1) bayram (1) bek (1) ben (1) cenk (1) chungking express (1) coldplay (1) davul (1) denizkızları (1) despot köşeler (1) discman (1) doktor (1) durak (1) e (1) earl's court (1) emin olmak (1) erkek (1) eski şehir (1) farinelli (1) faye wong (1) fikr-i sabit (1) futbol (1) gece geçtiğimiz şehir (1) gitar (1) göklere (1) havlar (1) hayat (1) hayatta nasıl başarılı olunur (1) hayır (1) hırs (1) ikircikli ovaller (1) ilker kılıçer (1) ilyas başsoy (1) insan (1) isim-şehir (1) istanbul (1) iyilik güzellik (1) işler (1) k. (1) kaybeden tribi (1) kaybedenler kulübü (1) kelimeler (1) kendini kaybetmek (1) kesmeşeker (1) kişiliğin gücü (1) kulaklıklar (1) kupa (1) köpekler (1) kış (1) kış çocukları (1) let down (1) liderliğin sırları (1) lizarazu (1) marka (1) mağlup (1) müzik (1) nihilizm (1) orange sky (1) pantomim (1) pink floyd (1) pulse (1) renk (1) rio (1) rüyalar (1) sahil (1) shiver (1) sinek (1) sokak çocuğu (1) sol bek (1) su (1) söyleşi (1) söz (1) sığamıyorum (1) talcid (1) telefon (1) uçarım (1) vicdani ret (1) vinyl (1) yalnızlık notları (1) yellow (1) yerlere (1) yıldızlar (1) zaman (1) çin (1) İsviçre (1) ışık (1) şehirlerden bir şehir (1) 王菲-光之翼 (1)

İzleyiciler

Blogger tarafından desteklenmektedir.

şu kadar bu kadar

17 Ocak 2011 Pazartesi


Tanrım. Birkaç şey rica edecektim senden. Çok önemli şeyler değil aslında. Yani benim için büyük, senin için tabi ki küçük şeyler. Geç kalmış sayılmam. Zira zaman da senin, mekan da.


Mesela. İlkokuldayken karne hediyesi olarak klavye yerine bisiklet isteseydim. O kadar ağırbaşlı olmasaydım o yaşta. Biraz daha küfür etseydim. En azından birkaç kavga etseydim. Uçan ve yerde dolaşan kanatlılarla aram bu kadar kötü olmasaydı. O yaz tatilinde gömleğimin kolundan o arı girip beni sokmasaydı. Biraz daha sokak çocuğu olsaydım. O kıza aşık olmasaydım. Müziğe hiç başlamasaydım. Hadi başladım, gitar yerine davul çalsaydım. O albümü o lise dönemimde almasaydım. Hadi aldım, konserlerine gitmeseydim. Despot köşelerimin yerine biraz daha, hadi yuvarlak da demiyorum, ikircikli ovallerim olsaydı. Ya biraz daha çalışıp doktor olsaydım ya da hiç çalışmasaydım da bir dükkan açsaydım. Esnaflar gibi maharetli ellerim olsaydı. Biraz o, biraz bu, biraz da şu olmaya çalışsaydım. İlla kendi sözlerimi yazdığım şarkıları çalacağım diye kafaya takmasaydım. Kalemi bıraksaydım. Eskrime başlasaydım. O son sözü ve daha sonraki son sözleri ona söylemeseydim. Kendimi bu kadar çok önemsemeseydim. Topla fazla oynamasaydım. Savunma derinliğinde değil de, tribünde falan olsaydım. 


(yaşamasaydım'a getirdiğim için kusura bakma. İsteyerek olmadı. Lafın gelişi. Gidişi. Aynı benim gibi. Ya da benim gibiler gibi.)


Sana inanıyorum.






Saygılarımla/Best Regards


Kulun.



0 yorum:

Yorum Gönder

Cihan Mutlu

Cihan Mutlu
İstanbul'da yaşıyor. Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi okudu.

Sercan Candemir

Sercan Candemir
Antalya'da yaşıyor. Elektrik-Elektronik Mühendisliği okudu. Kaybeden Tribi kurucu-solisti&şarkısözü yazarı

İlyas Cingöz

İlyas Cingöz
Eskişehir'de yaşıyor. Anadolu Üniversitesi Sinema-Televizyon okuyor.

beni beğeniyor musun?

Kaybeden Tribi fan page